Gel uv color

Gel UV fara sclipici

Gel UV fara sclipici

 

Geluri uv marca 2M Beauty colorate fara sclipici cu pigmentatie exceptionala si acoperire perfecta. Varietate mare de culori pentru orice ocazie.

Vezi pe toate
Geluri cu sclipici foarte fin

Geluri cu sclipici foarte fin

 

Geluri uv 2M Beauty colorate cu sclipici foarte fin asigura o aparitie eleganta si in aceeasi timp o manichiura sofisticata!

Vezi pe toate
Gel UV cu sclipici mediu

Gel UV cu sclipici mediu

Geluri uv 2M Beauty colorate in zeci de nuante ce contin sclipici de marime medie, asigurand efect magic pentru unghii. Calitate superioara si acoperire perfecta asigurata.

Vezi pe toate
Gel UV cu sclipici mare

Gel UV cu sclipici mare

 

Lasa-te rapit de o intalnire magica cu aceste culori misterioase si stralucitoare. Geluri uv  cu sclipici mare.

Vezi pe toate
Gel UV fara fixare

Gel UV fara fixare

 

Geluri uv 2M Beauty colorate cu pigmentatie ridicata si acoperire perfecta. Datorita compozitiei speciale nu trebuie fixat, adica nu ramane lipicios.
 

Vezi pe toate
Geluri 3D

Geluri 3D

 

Geluri uv 2M Beauty pentru decor dens ce se intaresc in lampa UV si in strat gros. Denumit si "portelan fara miros" datorita efectului 3D obtinut asamanator cu cel din portelan. Modelare 3D perfecta in culori mate sau perlate.

Vezi pe toate
Geluri cu sidef

Geluri cu sidef

 

Geluri uv 2M Beauty colorate cu sidef de inalta calitate, cu o pigmentatie exceptionala, datorita careia acopera perfect. Pentru unghii tehnice exceptionale!

Vezi pe toate
Geluri Sun & Shadow

Geluri Sun & Shadow


Geluri uv Sun & Shadow de la 2M Beauty sunt geluri colorate speciale care isi schimba culoarea la razele UV: ele vor avea o culoare afara la soare si o alta culoare la umbra.

Vezi pe toate
Geluri UV Hot & Cold

Geluri UV Hot & Cold

 


Gelurile Hot & Cold de la marca 2M Beauty sunt geluri uv colorate speciale care isi schimba culoarea in functie de temperatura ambientala.

Vezi pe toate
Geluri neon

Geluri neon

 

Geluri uv 2M Beauty  in culori neon - nuante vibrante. Pigmentatie ridicata, acoperire perfecta - pentru unghii false ce ies din comun!

Vezi pe toate
Geluri fosforescente

Geluri fosforescente

 

Geluri uv colorate cu adevarat speciale, datorita caruia unghiile devin fosforescente si lumineaza in intuneric. Fii indraznet si incearca ceva nou!

Vezi pe toate

Buchet de ghiocei - tutorial de aplicat unghii

How to make Pipe shaped Gel Nails with blue french

Gelurile colorate 2M Beauty sunt geluri uv cu compozitii speciale, cu pigmentatie ridicata si acoperire perfecta. Oferim geluri uv fara fixare, neon, fosforescente, geluri uv cu si fara sclipici, geluri cu sidef si cu efecte speciale de hot&cold sau sun&shadow. Cu aceste produse unghii de calitate puteti crea o manichiura trendy, speciala si extravaganta.

Manichiura cu gel uv

Manichiura cu geluri uv colorate de la 2M Beauty vor fi un adevarat rasfat pentru femei, pentru ca ofera unghii perfecte care va rezista cateva saptamani intr-o stare impecabila.

Avantajele manichiurii cu gel uv

Unghii lungi - Cei care au unghii naturale scurte, cu ajutorul manichiurii cu gel pot avea unghii false lungi cu forma si lungimea dorita.

Rezistenta - In comparatie cu unghiile naturale, unghiile cu gel sunt mai rezistente, nu se rup si nu se exfoliaza asa de usor ca cele naturale.

Unghii french - Poti avea o manichiura french care nu se va strica timp de cateva saptamani si asa vei scapa de efortul de a reface manichiura la fiecare 3-4 zile.

Unghii decorate - Datorita manichiurii cu gel poti avea pe unghii modele 3D, picturi, decorari unice, piercing cu care vei fi in centrul atentiilor.

Oja traditionala nu deterioreaza unghiile din gel - Un alt avantaj este ca pe manichiura cu gel se poate aplica oricand o oja traditionala in cazul in care te-ai plictisit de culoarea gelului. Vestea buna este ca oja traditionala nu deterioreaza unghiile cu gel si va rezista si mai mult decat pe unghiile naturale.

Dezavantajele manichiurii cu gel uv

Necesita intretinere la fiecare 3-4 saptamani.

Unghia naturala va subtia daca nu lasi un interval de timp fara extensii.