30 Noiembrie - 1 Decembrie - Zile de sarbatori !
Comenzile inregistrate in perioada 30 Noiembrie - 4 Decembrie vor fi onorate Luni, 5 Decembrie 2022. Va multumim pentru intelegere.

Geluri UV Color

Gelurile colorate NABA sunt geluri uv cu compozitii speciale, cu pigmentatie ridicata si acoperire perfecta. Cu aceste produse unghii de calitate puteti crea o manichiura trendy, speciala si extravaganta.

Manichiura cu gel uv

Manichiura cu geluri uv colorate de la NABA vor fi un adevarat rasfat pentru femei, pentru ca ofera unghii perfecte care va rezista cateva saptamani intr-o stare impecabila.

Avantajele manichiurii cu gel uv

Unghii lungi - Cei care au unghii naturale scurte, cu ajutorul manichiurii cu gel pot avea unghii false lungi cu forma si lungimea dorita.

Rezistenta - In comparatie cu unghiile naturale, unghiile cu gel sunt mai rezistente, nu se rup si nu se exfoliaza asa de usor ca cele naturale.

Unghii french - Poti avea o manichiura french care nu se va strica timp de cateva saptamani si asa vei scapa de efortul de a reface manichiura la fiecare 3-4 zile.

Unghii decorate - Datorita manichiurii cu gel poti avea pe unghii modele 3D, picturi, decorari unice, piercing cu care vei fi in centrul atentiilor.

Oja traditionala nu deterioreaza unghiile din gel - Un alt avantaj este ca pe manichiura cu gel se poate aplica oricand o oja traditionala in cazul in care te-ai plictisit de culoarea gelului. Vestea buna este ca oja traditionala nu deterioreaza unghiile cu gel si va rezista si mai mult decat pe unghiile naturale.

Dezavantajele manichiurii cu gel uv

Necesita intretinere la fiecare 3-4 saptamani.

Unghia naturala va subtia daca nu lasi un interval de timp fara extensii.