30 Noiembrie - 1 Decembrie - Zile de sarbatori !
Comenzile inregistrate in perioada 30 Noiembrie - 4 Decembrie vor fi onorate Luni, 5 Decembrie 2022. Va multumim pentru intelegere.

Geluri UV

Solutii fixare si take off

Solutii fixare si take off

 

 • lichid pentru curatarea suprafetei unghiilor cu gel
 • gel Take Off pentru aplicarea unghiilor false
 • gel uv Soak Off
 • Soak Off remover
Vezi pe toate

O manichiura perfecta este o adevarata carte de vizita pentru orice femeie care se respecta. Unghiile false construite din geluri uv sau cu oja semipermanenta sunt mult mai rezistente decat unghiile naturale, de aceea devenise foarte populare. Este important insa sa alegeti produse de calitate care rezista chiar si pana la 4 saptamani. Unghiile false va si permit sa aveti o manichiura intacta de mai mult timp, asa ca este o alegere perfecta pentru cei care vor o aparenta mereu impecabila. Gelurile uv NABA ofera o varietate mare de produse: geluri uv de baza si constructie, colorate, camuflaj, albe pentru unghii french.

Ce trebuie sa stiti despre gelul uv?

Acest produs de unghii false este mai nou decat acrilul si a devenit mai popular deoarece, pe langa faptul ca este tot atat de rezistent, confera unghiilor un aspect mai natural si impecabil. Gelul se intareste in lampa uv si se tine pana la 3-4 saptamani.

Ce reguli trebuie respectate in aplicarea gelului uv?

Inainte de aplicarea gelului este foarte important pregatirea corecta a unghiilor, pentru prevenirea  problemelor. Trebuie ales bine grosimea pentru ca acesta va determina gradul de intarire a gelului. Este  recomandat utilizarea straturilor mai subtiri, pentru ca aceste permit sa patrunda mai multa lumina ultravioleta ceea ce va reduce contractia. Dupa intarire, gelul uv se micsoreaza un pic, ceea ce este un fenomen normal (pana 12%), doar in putine cazuri poate provoca probleme ca desprindere sau crapare. Nu sunt recomandate folosirea pilelor prea abrazive sau pile cu mare viteza, pentru ca unghiile pot suferi leziuni in urma carora pot sa apara infectii. Lungimea unghiilor false trebuie aleasa dupa stilul de viata a clientei, de exemplu: pentru o cosmeticiana nu sunt recomandate unghiile false lungi, deoarece la masajul facial aceste pot provoca raniri. Unghiile naturale si pielea din jur trebuie pastrate sanatoase si asa se reduce riscul de a aparea probleme. Inaintea aplicarii gelului uv, intotdeauna cititi si urmariti instructiunile producatorului pentru aplicarea corecta.

Avantajele unghiilor false din gel uv:

 • unghiile construite din gel profesional, vor arata mai stralucitoare si vor avea un aspect mai natural decat alte tipuri de unghii false.
 • timpul de intarire este mai scazuta in comparatie cu unghiile acrilice.
 • este considerat mai prietenos cu mediul pentru ca nu emit in aer substante chimice.


Dezavantajele unghiilor din gel uv:

 • unghiile cu geluri sunt putin mai robuste decat cele acrilice.
 • necesita lumina ultravioleta pentru intarire.
 • ruperea necesita programare la un tehnician stilist de unghii.
 • indepartarea prin pilire poate sa fie neplacuta.


In final putem constata ca gelurile au devenit mai populare, dar si unghiile acrilice sunt folosite de multi. Gelurile speciale de Soak Off care pot fi indepartate printr-o solutie dizolvanta, devenise o alegere confortabila. Orice tip de extensie alegeti, trebuie sa consultati cu un tehnician cu experienta, care va va indica optiunea ideala pentru dvs.