Oja semipermanenta

Oja semipermanenta All In

Oja semipermanenta All In

Oja semipermanenta all in one Naba, care nu necesita top coat si fixare. Acopera perfect si intr-un singur strat, dar pentru a obtine o culoare mai intensa recomandam aplicarea in doua straturi.

Vezi pe toate
Oje semipermanente

Oje semipermanente

 

Oja semipermanenta in culori dinamice pentru unghii minunate, rezistente la zgarieturi si uzura. Gellack de calitate.

Vezi pe toate

Fiecare femeie trebuie sa aiba unghiile bine ingrijite si frumoase. Oja semipermanenta NABA vine in ajutorul dvs oferindu-va o gama completa de gellack -uri pentru o manichiura impecabila. Puteti alege dintre oje cu si fara sclipici, oje cu sidef sau cu neon pentru a realiza o manichiura cu oja permanenta rezistenta.

Ce este oja semipermanenta?

Este un hybrid intre gel uv si lac de unghii traditional, de aceea se mai numeste si gellack sau oja permanenta. Aceasta oja are o textura mai rezistenta si o stralucire speciala si se usuca in lampa uv. Se tine pe unghii pana la 2-3 saptamani si datorita acestei rezistenta indelungata, tot mai multe femei aleg manichiura cu oja semipermanenta.

Cum se aplica oja semipermanenta?

 • inainte sa aplicati oja semipermanenta trebuie sa pregatiti bine unghia naturala (se imping cuticulele si se definesc varfurile unghiilor), apoi urmeaza aplicarea gelului de curatare, dupa care se aplica primerul si primul strat de baza care se usuca in lampa uv  minimum 2 minute.
 • in al doilea pas se aplica primul strat de oja semipermanenta in culoarea dorita, apoi unghiile se pun iarasi in lampa uv 2 minute. Urmeaza aplicarea unui alt strat de oja semipermanenta care se usuca sub lumina ultravioleta.
 • in ultimul pas se va aplica un top coat peste gellack, care va confera o stralucire intensa si nu in ultimul rand va proteja culoarea. Acest top coat se usuca la fel ca oja semipermanenta si apoi se indeparteaza stratul lipicios cu o discheta imbibata in degresant. Inainte de top coat se pot realiza modelul dorit cu produse unghii de nail art.

Care sunt avantajele ojei semipermanente?

 • este ideala pentru femeile cu putin timp liber pentru ca aplicarea dureaza max 40 de minute.

 • aplicarea este simpla: prima data se aplica o baza, apoi culoarea si la sfarsit luciul.

 • in comparatie cu unghiile false, aceasta nu are nici un efect negativ asupra unghiei naturala, ci dimpotriva, oja permanenta o protejeaza si o ajuta sa creasca (baza pentru unghii contine vitamina A care contribuie la fortifierea unghiei).

 • manichiura cu oja semipermanenta se poate aplica pentru orcarui tip de unghie.

 • ramane intensa si intacta mai multe saptamani.

 • se poate folosi si la pedichiura unde va rezista mult timp pentru ca unghiile de la picioare cresc mai incet.

 • in cazul in care cineva se plictiseste de culoarea ojei, poate sa aplice peste oja permanenta un strat de lac obisnuit care se va sterge cu un dizolvant fara acetona, iar oja initiala nu va fi afectata deloc.

 • indepartarea ojei nu este dureroasa sau neplacuta, si nici nu cauzeaza exfolierea sau subtierea unghiilor.

Simplitatea si comoditatea aplicarii, rezistenta culorii si stralucirea intensa fac ca oja permanenta sa fie o alegere inteleapta si sanatoasa.